Κάθε χρόνο η ίδια σκέψη… Πως μπορώ να γιορτάσω αυτή την “Aγαπημένη” μέρα;

Εδώ και 2-3 μέρες ψάχνω για ένα ωραίο εστιατόριο, για μια καλή και κοντινή επιλογή που θα περάσω με τον αγαπημένο μου την βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου. Φαντάζομαι ότι δεν είμαι η μόνη που σκέφτομαι έτσι… Μερικές από εμάς απλώς περιμένουμε από τον σύντροφό μας να προτείνει κάτι για να μας εκπλήξει εκείνο το βράδυ! Οι εργένισσες από την άλλη δεν συμπαθούν ιδιαίτερα αυτή τη γιορτή και συνήθως δεν έχουν καμία όρεξη για σχέδια ή πλάνα. Φέτος πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας! Εργένισσες ή μη, ας μη διστάσουμε να προτείνουμε σε όποιον αγαπάμε, μια ιδέα για την “έξοδο της Αγάπης”, όπως την λέω εγώ και ας περάσουμε όμορφα όπως και να χει!

Αν λοιπόν μένετε στα Βόρεια της Αθήνας ή και κάπου πιο πέρα – και έχετε όρεξη να διανύσετε μια λίγο πιο μακρινή απόσταση για να περάσετε την βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου τρώγοντας με το αγαπημένο σας πρόσωπο- σας δίνουμε μερικές ιδέες για μέρη που θα μπορούσατε να δειπνήσετε κοντά στην γειτονιά μας!

Παρόλο που τα εστιατόρια στα Βόρεια προάστια δεν μπορούν εύκολα να συναγωνιστούν την ρομαντική ατμόσφαιρα των στεκιών της Αθήνας με θέα την Ακρόπολη ή τον Λυκαβηττό ή αυτά των παραθαλλάσιων περιοχών, προσφέρουν κι αυτά με την σειρά τους λίγη απ’ αυτή, με το στυλ, την διακόσμηση και ίσως με τα ειδικά για την περίσταση διαμορφωμένα μενού τους!

Εμείς σας προτείνουμε μερικές ιδέες κι εσείς αποφασίζετε και διαλέγετε αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο!

♥Giacomo

Το αποκαλούν “μια μικρή… Ιταλία στην Κηφισιά” και όχι άδικα! Ιταλικές αυθεντικές γεύσεις, elegant χώρος και dinner συνοδεία ζωντανής μουσικής περιμένουν όσους το επιλέξουν στις 14.02!

♥The Twenty One Restaurant & Bar

Από την ομάδα του «Interni», με περιβάλλον σύγχρονης αισθητικής αποπνέει αρχοντιά, κουζίνα με κλασική βάση και σύγχρονα twists και chic crowd με Β.Π. προφίλ.

♥Kastri Bistro

Το εστιατόριο του «Domotel Kastri», στη Νέα Ερυθραία, η σύγχρονη σάλα του οποίου βλέπει σε μια μεγάλη πευκόφυτη έκταση ευχαριστώντας το μάτι, έχει πολλές επιλογές. Στο μενού συνυπάρχουν ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις, ενώ δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στο κρέας αλλά και στο χαβιάρι.

♥Dos Hermanos

Το γνωστό σε όλους μας, αυθεντικό Μεξικάνικο εστιατόριο, cocktail bar και η καλύτερη margarita της πόλης!!! Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το Dos Hermanos στην Κηφισιά γεμίζει καρδούλες, κόκκινα μπαλόνια και άκρως ερωτική διάθεση για να πεις το «Σ’αγαπώ» με μεξικάνικο πάθος!

♠Μην ξεχάσετε να κάνετε εγκαίρως τις κρατήσεις σας γιατί προβλέπεται πολυκοσμία!

Happy Valentine’s Day!