Από την προηγούμενη εβδομάδα πέφτουμε συνέχεια πάνω σε posts και instagram photos του #coachella. Χαζεύουμε με την Ελίνα τις φωτογραφίες και δεν σταματάμε να συζητάμε πως μια μέρα θα θέλαμε κι εμείς να νιώσουμε από κοντά τι σημαίνει αυτό το Festival. Για σένα που δεν γνωρίζεις τι ακριβώς είναι το Coachella, μην ανησυχείς… Είμαστε εδώ για να σου δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι και πώς κάθε χρόνο επηρεάζει oλόκληρo τo fashion industry.

Coachella

Είναι το μεγαλύτερο Music & Art Festival αυτή τη στιγμή και γίνεται κάθε χρόνο τα τρία πρώτα Σαββατοκύριακα του Απριλίου στην Coachella Valley στην έρημο Colorado, στην California. Με ιδρυτές του τον Paul Tollett και Rick Van Santen το 1999 ξεκίνησε, με σκοπό μια μέρα αφιερωμένη στη μουσική. Με τα χρόνια εξελίχτηκε στο πιο μεγάλο, το πιο διάσημο και το πιο κερδοφόρο event του κόσμου! Απίστευτο ε;! Από τα stages έχουν περάσει πολλά γνωστά συγκροτήματα και μουσικοί όπως  Radiohead, Guns’n’Roses, Red Hot Chili Peppers, Lady Gaga, Depeche Mode κ.α. Κάθε χρόνο το παρακολουθούν γύρω στις 250.000 άτομα, ανάμεσά τους μεγάλες διασημότητες της μόδας, της μουσικής, του σινεμά και της τέχνης.

Πως το Coachella επηρεάζει τον κόσμο της μόδας;

Το Coachella ασκεί τεράστια επιρροή στον κόσμο της μουσικής και της μόδας κάθε χρόνο. H τραγουδίστρια Katy Perry έχει πει, ” Στο Coachella θα δεις μαζεμένες τις πιο ενδιαφέρουσες και hot εμφανίσεις που θα γίνουν τάση για όλο το χρόνο.” Διάσημοι fashion designers εμπνέονται και δημιουργούν σειρές ρούχων αφιερωμένες στο όνομα του θεσμού. Εκρηκτικά χρώματα, διαφορετικά υλικά και ethnic στοιχεία συνθέτουν τις πιο τολμηρές εμφανίσεις. Απ’ όσα έχουμε δει ως τώρα από το #coachellaoutfit δεν λείπουν τα jeans, τα bum bugs, οι πλεξούδες, τα neon, οι fluffy σαγιονάρες, τα ιδιαίτερα γυαλιά ηλίου, τα έντονα floral prints.

Με λίγα λόγια το streetwear αγκαλιάζει την διαφορετικότητα και το αποτέλεσμα απλά το λατρεύουμε!

Καθώς λοιπόν το Coachella “ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη” ας κάτσουμε αναπαυτικά και ας ρίξουμε μια ματιά στις τάσεις της μόδας που πρέπει να έχουμε το νου μας.

Enjoy Girls!

Day 2️⃣ get into the groove ✴️🔆🌅⭐️✨ #festival

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

The moment 🔝

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

🔥🙌🏾 #rihanna Comment your first emoji is your reaction 😍

A post shared by Rihanna Official (@rihanna.today) on

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Couple shoe game on point 👟 #Coachella

A post shared by Sierra Furtado (@sierrafurtado) on

Coachella vibes!!!!💥💥💥 ¿A quién le gustaría estar ahora allí?🙋

A post shared by B-Events Agency (@beventsagency) on

sources:

https://live.coachella.com/

instagram.com

https://en.wikipedia.org/wiki/Coachella_Valley_Music_and_Arts_Festival

https://www.standard.co.uk/fashion/coachella-2018-street-style-festival-trends-a3815071.html