Αυτό το Σάββατο 28 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα παίρνουμε τα παιδιά μας και την παρέα μας, φοράμε κάτι “μπλε” και περπατάμε όλοι μαζί για τα παιδιά των Ευχών του Φιλανθρωπικού Οργανισμού Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Ο περίπατος ξεκινάει από το Θησείο και φθάνει μέχρι την Πύλη του Αδριανού, που θα φωταγωγηθεί μπλε, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, που γιορτάζεται παράλληλα σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο .

Γιατί & Που:

Όπως κάθε χρόνο, μας καλούν να φορέσουμε κάτι μπλε και να περπατήσουμε μαζί με τους φίλους και υποστηρικτές του Οργανισμού, στα βήματα της 1ης Ευχής, του Chris που στις 29 Απριλίου 1980 έγινε αστυνομικός για μία ημέρα και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του Οργανισμού “Make-A-Wish”.

Με αφετηρία το σταθμό ΗΣΑΠ του Θησείου στις 6:00μ.μ. και τερματισμό στην Πύλη του Αδριανού κατά τις 10 το βράδυ, θα στείλουμε το πιο αισιόδοξο μήνυμα, συμβάλλοντας στην εκπλήρωση ευχών παιδιών που πάσχουν από πολύ σοβαρές για τη ζωή τους ασθένειες.

Πώς:

Φέτος, η συμμετοχή μας στον περίπατο είναι ΔΩΡΕΑΝ και αποτελεί ευγενική χορηγία της  L’Oréal Hellas, Υπερήφανου Υποστηρικτή του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Δηλώστε εδώ συμμετοχή για τον Περίπατο Ευχών και βοηθήστε κι εσείς να μεταμορφώσουμε τις ζωές ακόμα περισσότερο παιδιών!

κάνετε share #worldwishday & #makeawishgreece

Let’s Walk-For-Wishes!!!