Όσο πλησιάζει η λήξη της σχολικής χρονιάς, τόσο ανυπομονούν τα παιδάκια να ξεκουραστούν, να παίξουν, να χαλαρώσουν και να αφιερώσουν τον χρόνο τους σε πράγματα που αγαπούν.

Τα Summer Camp είναι πολύ “in” τελευταία και κάθε χρόνο προσφέρουν όλο και πιο ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και οργανωμένο πρόγραμμα. Η αλήθεια είναι πως αποτελούν πάντα μια πολύ βολική λύση για εμάς τους γονείς και σε συνδυασμό με το ότι τα παιδιά αθλούνται, διασκεδάζουν και γενικά αποκτούν καινούργιες εμπειρίες, μας κάνουν να το ψάχνουμε κάθε χρόνο και πιο πολύ.

Και φέτος λοιπόν συγκεντρώσαμε τα Summer Camps που θα πραγματοποιηθούν στα Βόρεια της Αθήνας! Ρίξτε μια ματιά και διαλέξετε αυτό που ταιριάζει πιο πολύ στα ενδιαφέροντα του δικού σας παιδιού.

•Να επιστρέφετε συχνά γιατί η λίστα ανανεώνεται όσο πλησιάζει το καλοκαιράκι•

Eurohoops Academy από 5 ετών και πάνω

1η περίοδος : 18/06 – 22/06

2η περίοδος : 25/06 – 29/06

3η περίοδος : 02/07 – 06/07

4η περίοδος : 09/07 – 13/07

Η Eurohoops Academy προσφέρει στα παιδιά τη δυνατότητα, μετά την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς, να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα, να κάνουν νέους φίλους και να περάσουν ποιοτικό χρόνο στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της.

Οι ασκήσεις και οι δραστηριότητές που έχει επιμεληθεί το προπονητικό team της Eurohoops Academy υπό την καθοδήγηση του Head Coach Κωνσταντίνου Σταμάτη, θα μυήσουν τους μικρούς αθλητές στα μυστικά του μπάσκετ, αλλά και θα τους διδάξουν τις αρχές της ομαδικότητας και της συνεργασίας.

Διεύθυνση : Ευρώτα 24, Κηφισιά

Summer Mountain Adventures by Elatos Resort

Περίοδοι

1η περίοδος:  17/6 – 30/6

2η περίοδος: 1/7 – 14/7

3η περίοδος: 15/7 – 25/7

Σε ένα περιβάλλον ασφαλές, έμπειροι παιδαγωγοί έχουν διαμορφώσει ένα πλούσιο, δημιουργικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα στα πλαίσια των εγκαταστάσεων του Elatos Resorth & Health Club.

Δώστε στα παιδιά τη δυνατότητα να ξεφύγουν από την καθημερινότητα τους και μέσα από ένα πρόγραμμα βιωματικής μάθησης να ζήσουν μια αξέχαστη, καλοκαιρινή περιπέτεια στον Παρνασσό που θα τα γεμίσει εμπειρίες, γνώσεις, αναμνήσεις και φίλους!!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

· Πεζοπορίες · Δεντροκατασκευές · Αναρρίχηση · Σκάκι · Παρατήρηση ουρανού · Μαθήματα βοτανολογίας · Κολύμβηση · Εκδρομές · Μουσική και επεξεργασία ήχου · Εικαστικά (Landscape art) · Χορό · Υγιεινή διατροφή · Εθελοντισμός · Βραδινή ψυχαγωγία.

Aqua Life (Aθλητικό camp – Παίζω και μαθαίνω στη θάλασσα & Junior Lifeguard)

Περίοδοι:
Ά: 18/6/2018-29/6/2018
Β: 2/7/2018-13/7/2018

Ωράριο: 7:30-15:30

To Αqua Life διοργανώνει 3 διαφορετικά προγράμματα για παιδιά και εφήβους φέτος το καλοκαίρι. Το Aθλητικό Camp για παιδιά 5-12 ετών. Γίνεται μέσα στα πλαίσια των εγκαταστάσεων του Aqua Life και μέσα από αυτό τα παιδιά απολαμβάνουν ένα αθλητικό πρόγραμμα με ποδόσφαιρο, κολύμβηση, basket, pink ponk και πολλά άλλα. Στο πρόγραμμα προσφέρεται φαγητό (πρόγευμα, φρούτο, μεσημεριανό). Το Παίζω και Μαθαίνω μέσα στη θάλασσα που απευθύνεται σε παιδιά 5-12 ετών και πραγματοποιείται σε επιλεγμένο χώρο στην παραλία του Σχινιά και σε θάλασσα μικρού βάθους, από έμπειρους και εξειδικευμένους προπονητές κολύμβησης-ναυαγοσώστες. Και τo Junior Lifeguard είναι ένα ψυχαγωγικό – εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά και εφήβους 9-16 ετών που σχεδιάστηκε από το Αθηναϊκό Ινστιτούτο Ναυαγοσωστικής και σκοπό έχει τη γνώση για σωστή συμπεριφορά στη θάλασσα.

Διεύθυνση: Αγ. Αθανασίου & Σουλίου 17, Άνοιξη

 

Sunny Sports Club από 4-16 ετών

Περίοδοι:
1η εβδομάδα 18-22 Ιουνίου
2η εβδομάδα 25-29 Ιουνίου
3η εβδομάδα 2-6 Ιουλίου

Ωράριο: 8:00-13:00 (χωρίς φαγητό) ή 8:00-15:00 (με  φαγητό)

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Sunny προσφέρει στα παιδιά αυτό ακριβώς που χρειάζονται! Ανέμελο παιχνίδι, αθλητισμό, βουτιές και δραστηριότητες κάτω από το νερό και διασκέδαση. Aνάλογα με την ηλικία τους, τα παιδιά χωρίζονται σε ομάδες και περνάει η μέρα τους με tennis, κολύμβηση, polo, break dance, θεατρικό παιχνίδι και χειροτεχνίες.

Διεύθυνση: Καστρίτσας 61, Νέα Ερυθραία

 

Ροή Αqua Team ΟΑΚΑ από 4-15 ετών

Κάθε εβδομάδα απο 18 Ιουνίου-27 Σεπτεμβρίου

Ωράριο: 7:30- 16:00

Απευθύνεται σε παιδιά 4- 15 ετών και το πρόγραμμα μέσα από τις δραστηριότητές του έχει σκοπό την ψυχαγωγία και την άθληση. Oι δραστηριότητες γίνονται μέσα στις εγκαταστάσεις του OAKA. Τα παιδιά ασχολούνται καθημερινά με Κολύμβηση, Μπάσκετ, Ποδόσφαιρο, Βόλεϋ, Τένις, Τραμπολίνο, Καράτε, Αναρρίχηση, Water Polo, Ενόργανη, βασική γυμναστική και συγχρονισμένη κολύμβηση. Δίνεται η δυνατότητα μεταφοράς με πούλμαν.

Διεύθυνση: Μαρούσι, ΟΑΚΑ πύλη Δ 50μ αριστερά Γραφεία Συλλόγων κλειστού κολυμβητηρίου.

 

Dance Vacum Center & Performing Arts απο 7-12 ετών

1η Περίοδος: Δευτέρα 18 έως Παρασκευή 22 Ιουνίου
2η Περίοδος: Δευτέρα 25 έως Παρασκευή 29 Ιουνίου
Ωράριο: 08:30 π.μ. – 2:30 μ.μ.

Το θερινό εργαστήρι έχει διάρκεια δύο εβδομάδων και περιλαμβάνει πολλές ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες για τα παιδιά, όπως: Σύγχρονο χορό, Δημιουργικό χορό, Παραδοσιακό χορό, Street dance, Break dance, Capoeira, Εναέρια ακροβατικά, Θεατρικό παιχνίδι κ.α.

Διεύθυνση: Διογένους 42, Χαλάνδρι

 

ACB Dance Summer School στο Waves Dance Studio από 9 ετών και πάνω

25-29 Iουνίου

To Athens Children Ballet για τέταρτη συνεχή χρονιά διοργανώνει μία εβδομάδα χορού στις εγκαταστάσεις της ερασιτεχνικής σχολής Waves Dance School στη Νέα Ερυθραία. Φέτος η ομάδα του ΑCB θα συνεργαστεί με την χορογράφο και δασκάλα κλασικού μπαλέτου Jenna Lee. Οι συμμετέχουσες θα χωριστούν σε 3 ηλικιακά group από 10 χρονών και πάνω και μέσα στη μέρα τους θα συμμετέχουν σε μάθημα Μπαλέτου, Σύγχρονου χορού, Ρεπερτόριο, Pointe, Musical Theater, Hip Hop κ.α.

Αναλυτικές πληροφορίες και εγγραφές

acb.summerschool@gmail.com και στο τηλ. 210 6209606

Διεύθυνση: Eλ. Βενιζέλου 136, Νέα Ερυθραία

 

Paradise Summer Camp από 4-14 ετών

Κάθε εβδομάδα από 18 Ιουν – 10 Αυγ και 27 Αυγούστου – 7 Σεπτεμβρίου

Ώρες 8:00 – 16:00

Στο Summer Camp του Paradise Park, η ψυχαγωγία γίνεται μια αξέχαστη εμπειρία. Πλούσιο το πρόγραμμα του για το 2018 αφού τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν σε βιωματικά εργαστήρια που έχουν σχέση με τη φύση, τη διατροφή,τη μυθολογία, την ενέργεια κ.α αλλά και σε αθλήματα καθώς επίσης και σε πολλά ψυχαγωγικά παιχνίδια όπως φουσκωτά παιχνίδια, τραμπολίνο, κατασκηνωτικά παιχνίδια. Δίνεται η δυνατότητα γεύματος καθώς και μεταφοράς με πούλμαν.

Διεύθυνση: 12o χιλ. Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, Μεταμορφώσεως και Αγ.Σωτήρας, Αχαρνές

 

Trekking Hellas (κατασκήνωση) από 7 ετών και πάνω

Περίοδοι
Ά 22 Ιουνίου – 1 Ιουλίου
΄Β 2 Ιουλίου – 6 Ιουλίου
΄Γ 6 Ιουλίου- 15 Ιουλίου

Διάρκεια: 5 ή 10 ημέρες

Μόλις μία ώρα από το κέντρο της Αθήνας τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν αξέχαστες καλοκαιρινές εμπειρίες, να παίξουν, να διασκεδάσουν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Στην Πάρνηθα, στο καταφύγιο Μπάφι , στην καρδιά του Εθνικού Δρυμού τα παιδιά απασχολούνται καθημερινά με υπαίθριες δραστηριότητες στη φύση. Μερικές από τις πολλές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες είναι πεζοπορίες, αναρριχήσεις, Mountain Bike, αστρονομία, τοξοβολία κ.α.

 

Planet Physics από 5-12 ετών

Κάθε εβδομάδα από 18 Ιουνίου- 3 Σεπτεμβρίου

Ωράριο: 08:00- 17:00

Σε ένα ξεχωριστό, επιστημονικό περιβάλλον, τα παιδιά ακολουθούν ένα ισορροπημένο πρόγραμμα παιχνιδιού, ήπιας άθλησης, πειραμάτων και κατασκευών το οποίο θα τα βοηθήσει να αποφορτιστούν από το σχολείο και να περάσουν το χρόνο τους δημιουργικά, βιώνοντας αξέχαστες διαδραστικές εμπειρίες . Δίνεται η δυνατότητα σίτισης.

Διεύθυνση : Λ. Αναπαύσεως 18, Βριλήσσια

Μαρούσι Tennis Club

Περίοδοι:

• 18-22 Ιουνίου • 25-29 Ιουνίου
• 2-6 Ιουλίου • 9-13 Ιουλίου
• 16-20 Ιουλίου • 23-27 Ιουλίου

Στο Summer Camp στο Maroussi Tennis Club τα παιδιά θα πάρουν μέροες σε ένα Αθλητικό & Ψυχαγωγικό πρόγραμμα το οποίο υλοποιείται από πτυχιούχους εκπαιδευτές με εμπειρία στην αθλητική και δημιουργική απασχόληση των παιδιών και περιλαμβάνει τις πρωινές ώρες:
• Tέννις
• Γιόγκα
• Κολύμβηση
• Ποδόσφαιρο
• Ράγκμπυ
• Τοξοβολία
• Χόκεϊ στο χόρτο
• Μπάντμιντον
• Βόλεϊ
• Survivor games
• Judo

Στη συνέχεια ακολουθεί Δημιουργικό, Καλλιτεχνικό και Εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο διεξάγεται τις μεσημεριανές ώρες 14.00– 16.30. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στο πρωινό πρόγραμμα  9.00-13.30 με δεκατιανό ή στο ημερήσιο πρόγραμμα 9.00-17.00 με δεκατιανό και μεσημεριανό γεύμα.

 

Have Fun!

Ρίξτε μια ματιά στο “Summer Camp στα Βόρεια 2019”