Το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουνίου 2018 στο ξενοδοχείο Σήμαντρον στο Διακοφτό θα πραγματοποιηθεί για μια χρονιά ακόμη ένα μοναδικό, διήμερο Ενεργειακό Εργαστήρι που οργανώνεται από την Αμάλθεια.

H Αμάλθεια είναι ένα κέντρο Σεμιναρίων Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού ΝLP και άλλων βιωματικών Σεμιναρίων αυτογνωσίας στην Αθήνα η οποία ιδρύθηκε από την Βίκυ Τσουλουχοπούλου-Λίγγρη, σύμβουλο NLP. Η Βίκυ δημιούργησε την Αμάλθεια το 2007 και από τότε με μεγάλη αγάπη, αφοσίωση και κατάρτιση πάνω σε θέματα ψυχολογίας συνοδεύει στο ταξίδι της αυτογνωσίας όσους στρέφονται σε αυτήν. Και όπως εκείνη λέει “να βρίσκουν μέσα τους την ισορροπία, την αγάπη για τον εαυτό τους και τους άλλους και να ξαναγράφουν το σενάριο της ζωής τους όπως αυτοί το επιθυμούν. Χωρίς “αλλά”, χωρίς “δεν”, χωρίς “πρέπει”, αλλά με ενθουσιασμό, γνώση, χαρά, αισιοδοξία και δύναμη!”

Διήμερο Ενεργειακό Εργαστήρι “Ισορροπία στον παρόντα χρόνο” → 2/3 Ιουνίου 2018

Το Ενεργειακό Εργαστήρι που πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ένα σεμινάριο εξοικείωσης με τα ενεργειακά μας κέντρα και το έργο που προσφέρουν στο φυσικό, συναισθηματικό και νοητικό μας σώμα. Ένα σεμινάριο βαθύτατης χαλάρωσης, διαλογισμού και επικοινωνίας με τον ενδότερο εαυτό μας και τους προγραμματισμούς μας στους οποίους επεμβαίνουμε και τους αλλάζουμε.

Με δασκάλα και καθοδηγητή τη Βίκυ θα μάθουμε μέσα από βιωματικές ασκήσεις και πολλούς διαλογισμούς, πώς να διαχειριζόμαστε την ενέργειά μας, τα θέματά μας και πώς να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας ολοκληρωτικά μέσα από μια καλύτερη επικοινωνία μαζί του σε όλα τα επίπεδα.

Είσαι έτοιμη να αρχίσεις να αναβαθμίζεις τη ζωή σου νιώθοντας πιο δυνατή και χαρούμενη;!

Δήλωσε συμμετοχή γιατί οι θέσεις λιγοστεύουν…