Διοργανώνοντας το πάρτι γενεθλίων του μικρού μου γιου έπεσα πάνω σε ένα άρθρο του Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) με τίτλο «Ψήνεστε…να διοργανώσετε ένα Bake-A-Wish για να συμβάλετε στην υλοποίηση παιδικών ευχών, όπως αυτή του Παναγιώτη;». Αμέσως κλίκαρα πιο κάτω για να μάθω περισσότερα… Κι έμαθα ότι διοργανώνοντας ένα Bake-A-Wish μπορούμε όλοι εμείς να συμβάλουμε στην εξεύρεση σημαντικών πόρων που χρειάζονται άμεσα για την εκπλήρωση ευχών παιδιών 3-18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Πώς;

Επιλέγοντας την κατάλληλη παρέα από το σχολείο, το γραφείο ή φίλους, το Make-A-Wish μας στέλνει τα υλικά, (συσκευασίες της Easy Bake – μια χορηγία των Μύλων Αγίου Γεωργίου), για να δημιουργήσουμε νόστιμα muffins και να τα διαθέσουμε όπως εμείς νομίζουμε, εμπλέκοντας και τα παιδιά μας. Ως αντάλλαγμα, αλλά και κίνητρο, στους δωρητές προσφέρεται ένα νόστιμο muffin με γεύση βανίλια ή σοκολάτα κι εκείνοι καταβάλλουν ένα ποσό (από 1 ευρώ ανά τεμάχιο έως όσο δύναται ο καθένας) για την εκπλήρωση παιδικών ευχών.

O Σκοπός;

Να δημιουργήσουμε μια νέα κοινότητα, με στόχο την διάδοση του “ψησίματος” και σκοπό την εκπλήρωση μιας ευχής παιδιού δίνοντας ελπίδα και δύναμη να δώσουν την μάχη τους και να ανταπεξέλθουν με τον καλύτερο τρόπο στην θεραπεία τους.

Επικοινώνησα άμεσα με το Make-A-Wish και μέσα σε μια μέρα είχα στα χέρια μου τα υλικά για να ψήσω τα λαχταριστά muffins μαζί με τα παιδιά μου και να τα προσφέρω ως γλύκισμα στους μικρούς και μεγάλους καλεσμένους μας. Επιπλέον σκέφτηκα ότι για να διαδοθεί αυτή η πρωτοβουλία θα ήταν ακόμα πιο βοηθητικό να κάνω δώρο στα παιδάκια από μια συσκευασία muffin παροτρύνοντας τις μαμάδες να κάνουν το ίδιο με την δική τους παρέα!

Αν “ψηθήκατε”, να συμβάλετε σε αυτή την τόσο ουσιαστική πρωτοβουλία του Make-A-Wish Ελλάδος επικοινωνήστε στο 210 9637660 & 7 ή στείλτε email στο fundraising2@makeawish.gr και μετά την ολοκλήρωση του δικού σας ψησίματος  μην ξεχάσετε να ανεβάσετε τη φωτογραφία του bake-a-wish σας στο Instagram με hashtag #bakeawishgreece και να κάνετε tag @makeawish.greece @myloiagiougeorgiou!

Καλό Ψήσιμο!!!