Οι τοξικές συμπεριφορές στον χώρο εργασίας επιδρούν αρνητικά στην απόδοση των εργαζομένων και κοστίζουν στις επιχειρήσεις χρόνο και χρήμα. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζει κανείς πώς να τις εντοπίζει, αντιμετωπίζει και πώς να θωρακίζει τον τρόπο σκέψης του ενάντια στην τοξικότητα, ανεξαρτήτως της θέσης του στην επιχείρηση.

Την Δευτέρα 11 Ιουνίου αξίζει να παρακολουθήσεις το σεμινάριο “Αποδοτική Διαχείριση Τοξικών Συμπεριφορών στην Εργασία” που θα διεξαχθεί στην Invelop Skills (Αθανασίου Διάκου 36) στη Νέα Ερυθραία, με εισηγήτρια την Βαλεντίνα Κόρδη.

Σε αυτό το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα μάθουν:

  • Να εντοπίζουν την τοξική συμπεριφορά στην επιχείρηση
  • Πώς να την αντιμετωπίσουν ανάλογα με τη θέση τους στην επιχείρηση (εργοδότης, manager, υπάλληλος)
  • Τον τρόπο σκέψης που θα τους θωρακίσει ενάντια στην τοξικότητα

Απευθύνεται σε:
  • Επιχειρηματίες
  • Στελέχη
  • Managers
  • Εργαζόμενους

Εισηγήτρια: Βαλεντίνα Κόρδη

MA in Human Resources Management – Mindset & High Performance Coach

Η Βαλεντίνα Κόρδη είναι High Performance & Mindset Coach για επιχειρηματίες, στελέχη και ομάδες εργασίας. Εξειδικεύτηκε στο Strategic Intervention Coaching στη σχολή Robbins-Madanes Training του Antony Robbins και εκπαιδεύτηκε στην μέθοδο του υπνωτισμού System23. Είναι μέλος της Ένωσης Πιστοποιημένων Προπονητών του Καναδά (CCA).

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Newport University της Καλιφόρνιας και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στο Human Resource Management από το City Unity College. Έχει πάνω από 15 έτη εργασιακή εμπειρία ως Στέλεχος Διοίκησης Επιχειρήσεων, σε πολυεθνικές εταιρείες με ειδίκευση στην οργάνωση επιχειρήσεων, στην στρατολόγηση και επιλογή προσωπικού καθώς και στην εκπαίδευση και ανάπτυξη των εργαζομένων.

Τα τελευταία 7 χρόνια εργάζεται αποκλειστικά ως προπονήτρια και  ομιλήτρια  βοηθώντας επιχειρηματίες, στελέχη και ομάδες εργασίας, από όλο τον κόσμο, με τη μέθοδο της Στρατηγικής Παρέμβασης, να αλλάξουν τρόπο σκέψης και συμπεριφορές που μπλοκάρουν την επιτυχία τους και να αναπτύξουν τις κατάλληλες στρατηγικές για την επίτευξη προσωπικών ή επαγγελματικών στόχων.