Το Σάββατο το απόγευμα κυκλοφόρησε στο instagram μια “νότα” από τον καινούργιο δίσκο “Everything is Love” των Jay Z και Beyoncé . Το πιο δυναμικό Pop ζευγάρι εξέπληξε τους πάντες με έναν δίσκο “πανηγυρισμό για την αγάπη” μαζί με το πρώτο τους music video. Ένας hip-hop δίσκος που αγκαλιάζει την ευτυχία τους και τον πλούτο και αγγίζει με έναν ιδιαίτερο τρόπο τον ρατσισμό.

Αρκετό καιρό τώρα, φήμες θέλουν το διάσημο ζευγάρι να κυκλοφορούν δίσκο μαζί, και νά που πραγματοποίηθηκε. Η ανακοίνωση έγινε από την “Tribal“, την δισκογραφική εταιρία που ανήκει στον Jay Z. Ο δίσκος έχει 9 tracks & ένα bonus single το “Salud” και μέσα στους στίχους κρύβονται ενδόμυχα λόγια για τη σχέση της Beyonce και του Jay Z.

Στο πρώτο music video του δίσκου, το “Apeshit”, το ζευγάρι μας θύμισε για ακόμη μια φορά πόσο δημιουργικό και μοναδικό είναι. Άλλωστε ποιον άλλο θα μπορούσες να φανταστείς να κλείνει το Μουσείο του Λούβρου για τις ανάγκες ενός videoclip;

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Το video του “APESHIT” είναι δυνατό, καθηλωτικό. Δύσκολο να το αποκωδικοποιήσεις. Μέσα από λήψεις των επιβλητικών διαδρόμων του μουσείου, λεπτομέρειες πινάκων και συμβολισμούς μεταφέρεται στο κοινό μια σχεδόν μυστικιστική ατμόσφαιρα. Το ζευγάρι ποζάρει και χορεύει μπροστά σε αριστουργήματα αιώνων. Ο Ricky Saiz μέσα από την σκηνοθεσία του δημιουργεί τελετουργικές εικόνες που όμοιες τους δεν έχουμε ξαναδεί. Αποκορύφωμα η σκηνή που το ζευγάρι στέκεται στις σκάλες μπροστά από τη “Νίκη της Σαμοθράκης” και  χορεύτριες ξαπλωμένες αποτυπώνουν έναν χορό που μοιάζει ιερός.

Δεν έχεις παρά να πατήσεις PLAY.

“Everything is Love” Truck List

1.Summer
2.Apeshit
3.Boss
4.Nice
5.713
6.Friends
7.Heard About Us
8.Black Effect
9.Love Happy

sources:
“APESHIT” on YouTube
https://www.refinery29.com/2018/06/202054/beyonce-jay-z-everything-is-love-music-video-louvre-meaning#slide-2
http://www.vulture.com/2018/06/beyonce-and-jay-z-everything-is-love-guide.html
https://www.instagram.com/beyonce/