Σ’ αρέσουν οι κρίκοι; Δεν είσαι η μόνη…

H μόδα τους ξεκινάει από την εποχή που ήμασταν έφηβες, (θυμάσαι;) τότε που θαυμάζαμε και αντιγράφαμε ότι φορούσαν στις δημόσιες εμφανίσεις τους η Christina Aguilera και η Gwen Stefani και φτάνει μέχρι και σήμερα που αποτελεί το πιο gipsy- chic αξεσουάρ του φετινού καλοκαιριού.

Ακόμη κι αν νιώθεις ότι το style σου έχει αλλάξει, μεγάλες influencers στον χώρο της μόδα μας διαβεβαιώνουν πως οι κρίκοι φοριούνται και συμπληρώνουν με πολύ chic τρόπο κάθε καλοκαιρινό μας outfit. Mε τα μαλλιά πιασμένα έναν σφιχτό top knot, με αθλητικό ή πιο επίσημο look, στο γραφείο το πρωί ή στην βραδινή έξοδο οι κρίκοι ταιριάζουν κάθε στιγμή. Εμείς συμφωνούμε πως μεσαίοι ή μικροί κρίκοι συνδυάζονται τέλεια με έντονες fluffy μπλούζες και λεπτές αλυσίδες στον λαιμό, και οι πιο bold κρίκοι με πιο minimal επιλογές και με ένα πολύχρωμο μαντήλι στα μαλλιά.

Ανακάλυψε μαζί μας ποιες celebrities δεν αποχωρίζονται τους κρίκους τους και πώς τους φοράνε…

Ναι, η Chiara Ferragni είναι η νούμερο 1 fan των κρίκων. Aν την ακολουθείς στο instagram θα έχεις παρατηρήσει πόσο πολύ λατρεύει να τους συνδυάζει με κάθε outfit και με κάθε ευκαιρία.

Woke up in Paris 🤗 #TheBlondeSaladGoesToParis

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Άλλες influencers που προτιμούν τους μεσαίους κρίκους είναι η Dua Lipa, Bella Hadid, η Hailey Baldwin, η Κylie Jenner και η Gilda Ambrosio.

Lil radio show in Vegas 💎 // shot by @pixielevinson

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

💙🙄

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

baby face Monday

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

@calvinklein #calvinklein #ckminute

A post shared by Gilda Ambrosio (@gildaambrosio) on

Μπορεί η μόδα να ξεκίνησε από τους πιο απλούς και λιτούς κρίκους όμως μην φοβηθείς να τολμήσεις οτιδήποτε σου τραβήξει το μάτι και έχει στρογγυλό σχήμα… Πλαστικούς κρίκους, πολύχρωμους, διπλούς, πολλούς στη σειρά, με σχέδια ή λουλούδια… Σίγουρα θα είσαι in fashion.

Happy Stylish Summer!

 

 

 

 

 

 

image sources:

www.instagram.com

www.pinterest.com

https://www.refinery29.com/plastic-earrings

http://www.glamourmagazine.co.uk/gallery/spring-summer-jewellery-trends#kb2VbZPEQmn