Για σένα που μένεις στα Βόρεια, έχεις ή ξεκινάς τώρα την επιχείρησή σου, είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και θέλεις να επικεντρωθείς στη δουλειά σου αλλά δεν έχεις ένα χώρο εργασίας να συναντήσεις τους συνεργάτες σου, να δεις τα email σου με γρήγορο και ασφαλές WiFi και να συναναστραφείς με άτομα που γνωρίζεις ή δεν γνωρίζεις, ανακαλύψαμε έναν ολοκαίνουργιο και super μοντέρνο χώρο εργασίας και δικτύωσης στην καρδιά του Αμαρουσίου.

Τα Spaces προσφέρουν πλήρως εξοπλισμένα γραφεία προς ενοικίαση ανά ημέρα, εβδομάδα ή έτος, τα οποία περιλαμβάνουν υψηλής ταχύτητας internet, έπιπλα γραφείου και υπηρεσίες κοινής ωφέλειας.

Αυτό το νέο concept εργασίας έχει έρθει και στην Ελλάδα από τα SPACES, ένα brand της IWG-International Workplace Group, στην οποία ανήκει και η Regus. Τα Spaces υπόσχονται το ιδανικό περιβάλλον εργασίας για εταιρείες ή ιδιώτες οι οποίες πιστεύουν στις δυνατότητες ανάπτυξης που προσφέρουν οι συνέργειες και ξέρουν πως οι νέες ιδέες αναπτύσσονται και μεγαλώνουν μέσα σε ευχάριστους χώρους.

Η εταιρεία εγκαινίασε την Τετάρτη 6 Ιουλίου στο Μαρούσι, το πέμπτο επιχειρηματικό της κέντρο στην Ελλάδα, λειτουργώντας παγκοσμίως περισσότερα από 3500 κέντρα.

Εμείς βρεθήκαμε στο opening event του νέου τους χώρου, ο οποίος βρίσκεται στο Green Plaza (Αγ. Κωνσταντίνου και Κηφισίας) εκτείνεται σε 2.000 τ.μ, εκ των οποίων τα 500 τ.μ είναι το business club με ειδικά διαμορφωμένους χώρους συνάντησης και συνεργατικής εργασίας. Πρόκειται για ένα σύγχρονο κτίριο, οι προδιαγραφές του οποίου συμβαδίζουν με τις τελευταίες τάσεις στον σχεδιασμό επαγγελματικών χώρων, ενώ αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση από την πρώτη επίσκεψη είναι η άνεση που προσφέρει ώστε ο εργαζόμενος να μπορεί να είναι παραγωγικός.

 

 

 

 

 

 

 

 

Άντλησε έμπνευση από την υπέροχη σχεδίαση του χώρου και συνομίλησε με το φιλικό προσωπικό. Κάνε ένα διάλειμμα για να απολαύσεις έναν πραγματικό καλό καφέ φτιαγμένο από barista ή ένα υγιεινό γεύμα!

Καλοτάξιδα SPACES!!!