Λατρεύουμε τον Jamie Oliver…

Το νέο του βιβλίο “Jamie Oliver – 5 Υλικά” από τις εκδόσεις Ψυχογιός είναι η λύση στο αιώνιο πρόβλημα “Τι θα φάμε σήμερα;”

Αν έχεις παρακολουθήσει κάποιο βίντεο του, γνωρίζεις πως ο Jamie βγάζει πάντα το νοστιμότερο αποτέλεσμα μέσα από απλά υλικά και σε μαθαίνει να βλέπεις τη μαγειρική με μια νέα, πιο δημιουργική και παιχνιδιάρικη ματιά. Αυτό πετυχαίνει και μέσα από το νέο βιβλίο του! Απλά, ισορροπημένα πιάτα με βάση την ποιότητα και όχι την ποσότητα. Μέσα από συνδυασμούς 5 υλικών κάθε φορά, ο Jamie έχει συνθέσει περίπου 130 καινούργιες, υγιεινές συνταγές από όλο τον κόσμο, γρήγορες να τις φτιάξεις και εύκολες να τις θυμάσαι. Συνταγές για σαλάτες, ζυμαρικά, κρέας, κοτόπουλο και ψάρι ακόμη και ζαχαροπλαστικής ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια σου μέσα από τις φωτογραφίες και τις κατατοπιστικές οδηγίες του παγκοσμίου φήμης chef.

Αν είσαι νοικοκυρά ή φοιτητής, αν σου αρέσουν τα μεγάλα κυριακάτικα τραπέζια ή αν ο χρόνος σου είναι πάντα περιορισμένος, αν έχεις ή όχι γνώσεις μαγειρικής, αυτό το βιβλίο δεν πρέπει να λείπει από την κουζίνα σου. Θα σου διευκολύνει τη ζωή και θα σε αφήσει χορτασμένο και χαρούμενο! Γιατί όπως λέει και ο ίδιος :”Θέλω όλοι να απολαμβάνουν την μαγειρική ακόμη και όσοι δεν γνωρίζουν και με αυτό το βιβλίο δεν υπάρχει δικαιολογία.

Εμείς το “Jamie Oliver – 5 Υλικά” το αγαπήσαμε γιατί έχει έξυπνα κόλπα και τεχνικές και γιατί όλες του οι συνταγές “βγαίνουν”! Ήδη πολλές από αυτές έχουν καθιερωθεί στο οικογενειακό μας τραπέζι.  Έτσι σκεφτήκαμε να χαρίσουμε από ένα βιβλίο σε 2 τυχερές φίλες ή φίλους μέσα από 2 διαγωνισμούς που τρέχουν στο facebook και instagram.

Ακολούθησε τα βήματα, δήλωσε συμμετοχή και μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους τυχερούς!

Καλή επιτυχία!

 

*Eυχαριστούμε πολύ τις εκδόσεις Ψυχογιός για την ευγενική προσφορά τους.