Ο Δήμος Διονύσου καλωσορίζει το φετινό φθινόπωρο με ένα πλούσιο και ποιοτικό πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων που περιλαμβάνει μουσικές και θεατρικές παραστάσεις. Με ελεύθερη είσοδο, σήμερα Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου ξεκινούν στην γειτονιά μας, τα Διονύσια 20018 που και φέτος θα μας προσφέρουν μοναδικές καλλιτεχνικές, φθινοπωρινές βραδιές!

Η αυλαία των εκδηλώσεων ανοίγει σήμερα στις  20:00 στον μαγευτικό χώρο του παλαιού σταθμού τρένου στη Δημοτική Ενότητα Διονύσου, με την  παιδική θεατρική παράσταση «Ο  γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες» με τον Χάρη Ρώμα.

  • Αύριο Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου μία ανεπανάληπτη συναυλία με τον μοναδικό  Μιχάλη Χατζηγιάννη! 
  • Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου, στον αρχαιολογικό χώρο του Βωμού Διονύσου, η ξεχωριστή εκδήλωση «Τραγουδάμε τους Ποιητές μας» με τους Λάκη Χαλκιά, Μαρία Σουλτάτου, Μαρία Γράμψα, Κώστα Τριανταφυλλίδη και Μανώλη Καραντίνη. Μια βραδιά αφιερωμένη στην ελληνική μελοποιημένη ποίηση.
  • Την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου ο STAN θα συναρπάσει τη νεολαία με τις επιτυχίες του, στην πλατεία Κορολή, στη Δροσιά!
  • Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, «Η Ελλάδα του Γρηγόρη», ένα αφιέρωμα με τον  Γρηγόρη Γρ. Μπιθικώτση, στον «μύθο» του ελληνικού τραγουδιού!
  • Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου η αγαπημένη των παιδιών Κάρμεν Ρουγγέρη παρουσιάζει  τη θεατρική παράσταση «Χένσελ και Γκρέτελ».
  • Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου με τη μεγάλη λαϊκή συναυλία του Μιχάλη Δημητριάδη και της Λένας Αλκαίου στον παλαιό σταθμό τρένου στη Δημοτική Ενότητα Διονύσου. 

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ

Θα είμαστε εκεί, παρέα με τα παιδιά μας!