Ο Σεπτέμβρης έφτασε και μαζί του όλες οι έγνοιες της προετοιμασίας για το σχολείο. Καινούργια σχολική τσάντα, κασετίνα, τετράδια… Υπάρχει όμως κάτι, που είναι πάντα μια ευχάριστη δουλειά! Τέτοιες μέρες κάθε χρόνο μαζί με τον γιο μου (αλλά και την κόρη μου από φέτος) διαλέγουμε τις αυτοκόλλητες ετικέτες που θα κολλήσουμε στα βιβλία και όλα τα σχολικά και αθλητικά είδη. Έτσι είμαστε σίγουροι πως δεν θα μπερδεύονται και δεν θα χάνονται μέσα στην χρονιά.

Θέλουμε ετικέτες διαφορετικές, ιδιαίτερες που να αντέχουν και να ομορφαίνουν τα σχολικά είδη. Γι’αυτό πάντα αγοράζουμε τις ετικέτες μας από την ID Labels.

Oι ID Labels είναι αυτοκόλλητες αδιάβροχες ετικέτες, όπου πάνω τους αναγράφονται ξεκάθαρα τα στοιχεία του παιδιού με μοναδικά σχέδια, που μπορεί κάποιος να επιλέξει από τη φανταστική και πλούσια συλλογή.

H μια και μοναδική υπέροχη φιλενάδα μας, γραφίστρια και ιδιοκτήτρια της εταιρίας ID Labels δίνει πάντα τον καλύτερο της εαυτό με την εμπειρία και την επιμέλειά της. Με κάποιο μαγικό τρόπο έχει μπει στο μυαλό του κάθε παιδιού και έχει καταλάβει ακριβώς τι τους αρέσει! Έτσι οι ετικέτες έχουν μοναδικά σχέδια, ζωντανά χρώματα και υπέροχες φιγούρες.

Επιλέξτε ανά σχέδιο ή ανά σχολικό πακέτο ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για να χωράνε παντού και για να βοηθούν τα παιδιά να μην χάνουν τα μολύβια, τα τετράδια, τους φακέλους, την κασετίνα, το παγούρι… Το όνομα μπορεί να είναι γραμμένο και με Λατινικούς χαρακτήρες για τα ξενόγλωσσα βιβλία.

Επίσης εδώ διαβάστε όλες τις πληροφορίες για τις ειδικές αδιάβροχες και πολύ ανθεκτικές, αυτοκόλλητες ετικέτες για τα ρούχα και τα αθλητικά είδη. Κολλήστε τις εύκολα, χωρίς ραψίματα και ξεγνοιάστε για όλο τον χρόνο.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στις προσωποποιημένες κάρτες για τα party της χρονιάς. Μεγάλα ή μικρά ID Cards με το όνομα του παιδιού και πολύ χώρο για ευχές και ζωγραφιές σας περιμένουν στο e-shop της ID Labels.

Κάντε σήμερα την παραγγελία σας και σε λίγες μέρες θα έχετε στο σπίτι σας ένα υπέροχο και χρήσιμο δώρο για το κάθε παιδί, για να είναι οργανωμένη και συμμορφωμένη όλη του η σχολική χρονιά.

Καλή πρόοδο και με το καλό η επιστροφή στα θρανία!