Μου τυχαίνει συχνά να βρίσκω μια φανταστική συνταγή και όταν έρχεται η στιγμή να την μαγειρέψω να χάνομαι ανάμεσα σε περιοδικά, βιβλία και μικρά χαρτάκια κολλημένα εδώ και εκεί . Για να μην πω για το internet. Έχω συνταγές αποθηκευμένες σε κάθε λογαριασμό μου στα social media και αρκετές αποθηκευμένες σε screenshots ανάμεσα από τις φωτογραφίες μου.

Έφτασε λοιπόν η στιγμή να σας παρουσιάσω την τελευταία μου ανακάλυψη που με έχει απαλλάξει από αυτόν τον πονοκέφαλο των σκορπισμένων συνταγών. Αν κι εσύ ψάχνεις τρόπους να οργανωθείς καλύτερα τότε θα σε ενδιαφέρει κι εσένα!

Oνομάζεται ΟrganizEat και κάνει αυτό ακριβώς που λέει ο τίτλος του. Eίναι ένα app που με βοηθάει να κρατάω συγκεντρωμένες τις αγαπημένες συνταγές στο κινητό μου!

Μέσα από αυτό μπορεί εύκολα κανείς να βρίσκει ό,τι συνταγή αναζητά σε διάσημα sites και blogs μαγειρικής και να την αποθηκεύει απλά βγάζοντας φωτογραφίες. Ένα κλικ στον τίτλο, ένα κλικ για τα υλικά, ένα κλικ για την εκτέλεση και στη στιγμή αποθηκεύεις τη συνταγή που αγαπάς.  Μέσα στο Organizeat μπορείς να γράψεις τη συνταγή που δοκίμασες στο σπίτι μιας φίλης σου ή να φυλάς τις μυστικές συνταγές από τα βιβλία της γιαγιάς!

Στο app αυτό oι συνταγές αποθηκεύονται σε κατηγορίες, για να βρίσκεις εύκολα αυτή που θέλεις. Εγώ έχω μια special κατηγορία που ονομάζω “Δείπνο με φίλους” και είναι εκεί συγκεντρωμένες όλες οι συνταγές που θέλω να δοκιμάσω την επόμενη φορά που θα έχω καλεσμένους. Επίσης οργανώνω τα γεύματα και τις συνταγές της εβδομάδας ή ακόμη και ολόκληρου του μήνα και βάσει αυτού κάνω τα ψώνια που χρειάζονται. Έτσι γλιτώνω χρόνο αλλά και χρήματα.

Εγώ το έχω αγαπήσει, γιατί με βοηθάει στην οργάνωση ενός μεγάλου κεφαλαίου της οικογενειακής ζωής μας: της κουζίνας και πάντα έχω κάτι καινούργιο, κάτι υγιεινό και ιδιαίτερο να μαγειρέψω μέσα στην εβδομάδα και γι’αυτό δεν σταματάω να το διαδίδω! Δοκίμασε το Δωρεάν για λίγες συνταγές και αγόρασε το αν πιστέψεις ότι μπορεί να σε βολέψει κι εσένα.

Κατέβασε το και μοιράσου μαζί μας τις εντυπώσεις σου!

.

.

.

.

source : http://app.organizeat.com/

special thanks to : https://unsplash.com/@benceboros