Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερος κόσμος ενδιαφέρεται να ζει πιο οικολογικά, φυσικά και οργανικά. Τις έννοιες “natural”, “organic”,”pure” τις συναντάμε όλο και πιο συχνά στην καθημερινότητά μας και είναι ωραίο να έχουμε επιλογές.

Τι γίνεται όμως με τα καλλυντικά που χρησιμοποιούμε;

Ανακαλύψαμε στην Κηφισιά μια φυσική Βoutique Ομορφιάς, το VALSAMO  που μέσα από τα προϊόντα του, μας λύνει το θέμα των επιβλαβών συστατικών στα καλλυντικά μας. Μια επίσκεψη αρκεί…

Η Ελένη Χαλά δημιουργός του VΑLSAMO,  χρησιμοποιώντας τη δύναμη της φύσης και μέσα από πιστοποιημένες βιολογικές, φυτικές πρώτες ύλες, έχει αφιερωθεί στο να αλλάξει αυτά που γνωρίζαμε ως τώρα για τα εμπορικά προϊόντα ομορφιάς . Γιατί η ομορφιά δεν είναι επιφανειακή, είναι ένα συναίσθημα που χτίζεται από μέσα προς τα έξω.

Την επισκεφτήκαμε και μέσα σε λίγη ώρα καταλάβαμε πόσα λάθη κάνουμε στην επιλογή των καλλυντικών μας. Όμως μας επιφύλασσε μια πολύ ωραία έκπληξη.

Το VALSAMO προσφέρει σεμινάρια για την παρασκευή φυτικών καλλυντικών προϊόντων. Παρακολουθώντας τα σεμινάριά αυτά μπορεί κανείς να μάθει να φτιάχνει εύκολα, γρήγορα και με ασφαλή τρόπο, καλλυντικά στο σπίτι, από την κρέμα προσώπου και τα σαμπουάν, έως οποιοδήποτε άλλο προϊόν, όπως σαπούνια, αντηλιακά και προϊόντα μακιγιάζ.

Στο VALSAMO, όχι μόνο μπορούμε να μάθουμε πώς να παρασκευάζουμε μόνοι μας όλα τα προϊόντα ομορφιάς που είναι κατάλληλα για το δέρμα μας, αλλά και να κατανοούμε και να επιλέγουμε τις κατάλληλες 100% πιστοποιημένες φυτικές πρώτες ύλες, για οτιδήποτε θέλουμε να δημιουργήσουμε.


Νέος κύκλος σεμιναρίου παρασκευής καλλυντικών 

Κάθε Δευτέρα από 12 Νοεμβρίου έως 26 Νοεμβρίου 2018,
Ώρες 17:30-20:30
Αριθμός μαθημάτων: 3 (διάρκειας 3 ωρών το κάθε ένα)

Περιεχόμενο κύκλου σεμιναρίων:
 Γαλλική ιατρική αρωματοθεραπεία – Γνώση και χρήση των αιθερίων ελαίων.
 Τα αιθέρια έλαια στα καλλυντικά.
 Εισαγωγή στην παρασκευή φυτικών καλλυντικών και στη σύγχρονη γαλλική κοσμητολογία.
Από τη θεωρία στην πράξη: παρασκευή κρέμας ημέρας αντιγηραντική, κρέμα σώματος, κρέμα ματιών και κηραλοιφής.
Συνταγές για προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας του προσώπου και του σώματος, όπως κρέμες αντιγηραντικές, serum, αφρό καθαρισμό προσώπου,  κατά της κυτταρίτιδας και των ραγάδων,  αποσμητικό κ.α.
 Οι φυτικές πρώτες ύλες στο μακιγιάζ. Παρασκευή προϊόντων μακιγιάζ.
 Οικιακή eco φροντίδα: παρασκευή προϊόντων οικιακής χρήσης.

Τα μαθήματα του κύκλου σεμιναρίων γίνονται ομαδικά (έως 10 άτομα). Κόστος: 90€


Μια επίσκεψη στο Valsamo μας κάνει να αισθανόμαστε πως η περιποίηση και η φροντίδα του εαυτού μας αλλά και της οικογένειάς μας δεν είναι μια διαδικασία ρουτίνας. Μπορεί να είναι μια πράξη αγάπης.

.

.

.

VALSAMO
Δροσίνη 5, Κηφισιά,
145 62, Αττική
(+30) 213 038 8951
info@valsamonatural.gr