Στο Prasino στο Χαλάνδρι κάθε Σάββατο ο Σεφ του καταστήματος δημιουργεί συνταγές με υλικά αποκλειστικά βιολογικά που βρίσκει κανείς στα ράφια του καταστήματος μας. Μπορείτε να τα απολαύσετε και να ανακαλύψετε νέες βιολογικές προτάσεις.

Σάββατο 10-11-18. Ζυμαρικά Βίο Vegan, Gluten Free από 100% Ρεβύθι ή κόκκινη Φακή ή Αρακά Green Bay.

Σάββατο 17-11-18. Ψήνουμε μπάρμπεκιου Τόφου Καπνιστό , με Μυρωδικά, Black Forest, Κουρκουμά, με σκόρδο, με μυρωδικά, Λουκάνικα Τόφου καπνιστά (προιόντα Τaifun) .

Σάββατο 24-11-18. Μαγειρεύουμε Σπαγγέτι, Βίδες, Πέννες Βασιλικής κινόας, Ριζότο και Ταμπουλέ Βασιλικής Κινόας της Quinua Real.

Σάββατο 1-12-18. Ετοιμάζουμε Fettuccine από φασόλια Μαύρα, Σπαγγέτι από Φασόλια Edamane, Σπαγγέτι από Φασόλια Σόγιας, όλα της εταιρίας Slendier χωρίς Γλουτένη.

Όλα τα υλικά που θα χρησιμοποιούμε μπορείτε την ημέρα της παρουσίασης να τα προμηθευτείτε από το Prasino με έκπτωση 15%.

Τι λες; Ωραία ιδέα έτσι;!