Λατρεύω τους κρυστάλλους και οτιδήποτε φτιάχνεται από αυτούς. Εδώ και καιρό κυκλοφορούν αυτά τα υπέροχα Jade Rollers και πολλοί beauty specialists λένε ότι κάνουν θαύματα στην επιδερμίδα του προσώπου!

Ήθελα τόσο πολύ να αποκτήσω το δικό μου και να το δοκιμάσω, και σήμερα έφτασε! Υeeeiiiiiii!!!

Tι είναι τα Jade Rollers;

Για όσους δεν γνωρίζουν πολλά γι’αυτά, τα Jade Rollers φαίνεται ότι υπήρχαν εδώ και αιώνες… Ξεκίνησαν να χρησιμοποιούνται στην Κινέζικη ιατρική από beauty gurus και βοηθούσαν στην καλή λειτουργία του λεμφικού συστήματος και για την σωστή κυκλοφορία του αίματος.

Σήμερα μπορείς να βρεις rollers από διαφορετικούς κρυστάλλους. Τα πιο διάσημα είναι αυτά που είναι φτιαγμένα από Jade (Νεφρίτης) και Roze Quartz (ροζ χαλαζίας). Αυτές οι ημιπολύτιμες πέτρες όχι μόνο χρησιμοποιούνται για το πιο απαλό και χαλαρωτικό μασάζ προσώπου αλλά λένε ότι είναι ικανά να εμποτίζουν την επιδερμίδα και ολόκληρο τον οργανισμό μας με την ενέργεια που φέρουν από τα βάθη της γης βοηθώντας στην βαθιά θεραπεία και την εξισορρόπηση της ενέργειάς μας.!! Ενδιαφέρον έτσι;

Γιατί είναι τόσο διάσημα τα Jade Rollers;

Ο λόγος για τον οποίο το Jade Roller είναι τόσο διάσημο και αποτελεί το Νo1 αγαπημένο εργαλείο ομορφιάς των influecers είναι ότι είναι απλό στη χρήση, έχει υπέροχη ανακουφιστική αίσθηση, δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό και αισθάνεσαι σαν να έχεις ένα υπέροχο εργαλείο spa στο σπίτι σου.

Επίσης τα άμεσα οφέλη είναι πολλά και σημαντικά…

Απομακρύνει τις τοξίνες και αποστραγγίζει τους λεμφαδένες

Ανακουφίζει από stress και ένταση

Μειώνει το πρήξιμο και βοηθάει στην απομάκρυνση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια

Μειώνει την φλεγμονή

Τονώνει τους μύες του προσώπου

Ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία του αίματος

Διεγείρει κάποια αντανακλαστικά σημεία του σώματος που βοηθούν στην αναζωογόνηση του οργανισμού

Ποια είναι η σωστή χρήση του Jade Roller;

Εμπιστεύσου με και κάνε αυτό το υπέροχο βήμα…

Πριν ξεκινήσεις βάλε το roller σου στο ψυγείο για λίγη ώρα. Εγώ τώρα το καλοκαίρι το λατρεύω αυτό!!

→ Καλό θα ήταν, πριν το χρησιμοποιήσεις να έχεις κάνει έναν βαθύ καθαρισμό στο πρόσωπο για να απομακρύνεις νεκρά κύτταρα και τοξίνες

→ Άπλωσε στο πρόσωπό σου ένα serum ή ένα θρεπτικό και ενυδατικό έλαιο και ξεκινάμε… Άσε το roller να κυλίσει πάνω στο πρόσωπό σου κάνοντας ένα απαλό μασάζ. Να θυμάσαι οι κινήσεις πρέπει να είναι ανοδικές και από το κέντρο προς τα έξω. Εγώ φαντάζομαι ότι διώχνω τις τοξίνες “έξω και μακρυά”.

→Πέρνα το κάθε σημείο 3-6 φορές και μετά προχώρα στην επόμενη περιοχή. Απαλά, χωρίς βιασύνη και χωρίς να βάζεις μεγάλη πίεση.

→ Στη συνέχεια γύρισε το στο μικρότερο ρολό και πέρνα το γύρω από την περιοχή των ματιών από την γωνία προς τα αυτιά.

→ Αυτό μπορεί να γίνει από 2-10 λεπτά και μετά θα παρατηρήσεις το δέρμα σου να είναι ελαφρά κοκκινισμένο… Έτσι καταλαβαίνεις ότι λειτουργεί!

→ Μην ξεχνάς να πίνεις πολύ νερό για να “ξεπλύνεις” τις τοξίνες μακρυά.

→ Στο τέλος καθάρισε το απαλά με νερό και σαπούνι και διατήρησε το στεγνό μέχρι την επόμενη φορά.

Θέλεις να κερδίσεις ένα Jade Roller;

Αν θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις  το δικό σου Jade Roller, για να το δοκιμάσεις και να νιώσεις κι εσύ τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει στο πρόσωπό σου αλλά και στην διάθεσή σου γενικότερα, πάρε μέρος στον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ που τρέχει στο @welivenorth !!

Καλή επιτυχία

.

.

.

photo source: https://www.amoils.com/health-blog/ancient-art-jade-rolling-right-trend/