Γεια 

Καλώς ήρθες στο welivenorth.gr ένα well- living & lifestyle blog που “κυκλοφορεί” στα Βόρεια της Αθήνας από τις αρχές του 2017.

Είμαστε η Χρύσαλη και η Ελίνα. Tα κορίτσια πίσω από το welivenorth.gr. Δυο τόσο διαφορετικές κι όμως τόσο ταιριαστές φίλες, που ζούμε με τις οικογένειές μας στα Βόρεια της Αθήνας και συγκεκριμένα στον Διόνυσο.

Μέσα από τα post μας μοιραζόμαστε εμπειρίες από τα μέρη μας , καθώς και την Noth Agenda με ενδιαφέροντα και cool things to do, things to see, things to taste για να γνωρίσεις κι εσύ τα Βόρεια σαν “local”. Προτείνουμε μέρη και ιδέες που δημιουργήθηκαν με αγάπη και και σεβασμό.

Είμαστε fan ενός πιο φυσικού τρόπου ζωής και γι’αυτό στο blog μας θα βρεις πολλά δοκιμασμένα well-living tips που αφορούν την ομορφιά, το fitness, τη διατροφή αλλά και την οικογένεια. Το style δεν λείπει από τη ζωή μας και γι’αυτό δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα πιο inspiring news για τη μόδα και τη διακόσμηση.

Μπες στην παρέα μας και ακολούθησέ μας στο instagram, facebook και pinterest. Στείλε μας εδώ ιδέες, προτάσεις ή μοιράσου μαζί μας τις δικές σου εμπειρίες στα Βόρεια.

Ευχαριστούμε που είσαι στην παρέα μας!

Εnjoy!

Χρύσαλη Ελίνα

Contributors: Γιάννης, Γεωργία, Aθηνά, Σοφία, Μύρινα

Eυχαριστούμε πολύ το Menta Cafe, το Ninnolo και τη boutique Niki Kartsona The Stores για τη φιλοξενία.

Photo by Markus Spiske on Unsplash